Gealan S9000

AVANTAJE

Garnitură mediană inovatoare care poate fi combinată în mod flexibil

Noul sistem GEALAN S 9000 îmbină în egală măsură, ca sistem combinat cu o adâncime constructivă de 82,5 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediane și de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilurilor în rame oarbe și cercevele și până la trei planuri continue de etanșare garantează o izolare termică excelentă. Astfel, ferestrele îndeplinesc chiar și cele mai exigente cerințe.

Geometrie modernă de etanșare mediană

Etanșarea mediană flexibilă pentru falțul ramei oarbe contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea caracteristicilor de termoizolare. Suplimentar, elementele de feronerie protejează împotriva infiltrării umidității și asigură deschiderea mai ușoară, în special în cazul unor temperaturi exterioare scăzute.

 

Tehnologie

Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm).

  1. Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.
  2. Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.
  3. Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.
  4. Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor.

Design

Acrylcolor

Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice. Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.

O multitudine de folii decorative

Pentru toți cei care apreciază un aspect natural, dar care nu doresc să renunțe la avantajele tehnicii moderne pentru ferestre, există ferestrele din material plastic cu aspect de lemn. Ferestrele din gama înfoliate dispun de toate avantajele ferestrelor moderne din material plastic, păstrând în același timp efectul decorativ al lemnului.

Carcasă de căptușire din aluminiu

Ferestrele din sistemul de profiluri S 9000 și carcasele din aluminiu de calitate superioară combină avantajele aluminiului și ale materialului plastic. Funcționalitatea ridicată și aspectul modern conferit de aluminiu, orientat către design, oferă imobilelor o notă de exclusivitate – împreună cu termoizolația excelentă a sistemului de ferestre din material plastic. Ferestrele din material plastic cu carcase de aluminiu colorate, de calitate superioară, nu sunt doar rezistente și durabile; acestea sunt disponibile, de asemenea, într-o gamă variată de culori, pentru toate gusturile.