Ferestrele Barrier: soluții optime pentru fiecare proiect
Ferestre Barrier din PVC cu durabilitate crescută și performanțe de top

Fiecare proiect este unic. Fie că vorbim despre spații de locuit, zone rezidențiale, ansambluri industriale, sau locații în care vrei să pui bazele unei afaceri locale, proiectul tău are nevoie de soluții adaptabile unor cerințe specifice.

Iar pentru fiecare proiect, alegerea ferestrelor din PVC reprezintă cea mai importantă etapă pe care va trebui să o parcurgi.

Barrier îți oferă diversitate în această privință alături de suport și consultanță de specialitate. Avem soluții personalizabile pentru fiecare tip de spațiu și asigurăm ferestre performante, de cea mai bună calitate.

Indiferent de produsul către care vei opta, noi te asigurăm că o să beneficiezi de:

  • Ferestre durabile, care nu își pierd din calitate odată cu trecerea timpului.
  • Produse performante la prețuri accesibile indiferent de specificul proiectului.
  • Izolare termică și fonică care te va impresiona încă de la prima utilizare.
  • Soluții variate de personalizare și un design pe măsura așteptărilor.
  • Profile, feronerie și accesorii de cea mai bună calitate.
  • Protecție crescută împotriva încercărilor de intrare prin efracție.

Soluțiile Barrier pentru ferestre din PVC

Fereastra Barrier aRX A++

Alege fereastra Barrier aRX A++ pentru cel mai avantajos raport calitate/preț. O fereastră care te ajută să te bucuri de confort termic la interior indiferent de vremea de afară, alături de un design premium care nu-și va schimba aspectul pentru mult timp.

Investește în ferestre rezistente, pentru un viitor fără griji

Confortul termic și izolația fonică pentru spațiile tale

Fereastra Barrier 70

O fereastră perfectă pentru lucrările de reabilitare și modernizare, Barrier 70 nu te va dezamăgi. Alege avantajele unor profile de calitate prevăzute cu protecție crescută împotriva loviturilor. Mai mult, alege o soluție premium cu ajutorul căreia poți salva cu până la 75% din pierderile de energie pe care le aveai până să alegi schimbarea ferestrelor vechi.

Fereastra Barrier 80+

Barrier 80+ este fereastra noastră din PVC cea mai performantă. Beneficiezi de caracteristici tehnice și performanțe premium într-un pachet care te va surprinde prin detaliile de design  – toate avantajele unei ferestre premium, într-un ansamblu de doar 80 de milimetri.

Caracteristici superioare, în doar 80 de milimetri: ferestre premium accesibile oricui

Calitate premium la un preț de nerefuzat

Fereastra Barrier 85 A++

Barrier 85 A++ îndeplinește cu succes criteriile de evaluare ale unei ferestre de înaltă calitate prin îmbinarea perfectă dintre latura estetică și cea funcțională. Finisajele realizate cu precizie transformă ferestrele Barrier 85 A++ într-o investiție inspirată pentru viitorul casei tale. 

Fereastra Barrier 100

Concepute special pentru proiectele caselor pasive, ferestrele Barrier 100 sintetizează toată experiența noastră în materie de ferestre și profile capabile să garanteze o izolare termică și fonică greu de egalat. Desăvârșește proiectul tău pentru locuințe pasive alegând soluții tehnice peste așteptări.

Trăiește confortabil și în siguranță cu ferestrele care izolează perfect locuința